U Kneževu otvoren Omladinski centar “Magija”

Riječ je o projektu koji je realizovan uz pomoć Humanitarne organizacije “World Vision”, opštine Kneževo i nekoliko mladih entuzijasta, koji su željeli da mladim ljudima u ovoj opštini obezbjede prostor za razvijanje kreativnosti i povezivanje sa aktivnim omladincima širom zemlje, pa i van granica države.

Načelnik opštine Kneževo Goran Borojević, je naglasio da će Opština uvijek nastojati da podržava rad Omladinskog centra u granicama svojih mogućnosti i poželio predsjednici i svim omladincima mnogo uspješnih ideja i projekata.

Ljiljana Obradović – predsjednica Omladinskog centra “Magija” je izrazila veliko zadovoljstvo i čast što joj je pripala uloga da danas zajedno sa Načelnikom opštine i predstavnicima Humanitarne organizacije “World Vision” otvori prostorije ovog centra za mlade opštine Kneževo.

Naglasila je da njih 20 – ak omladinaca aktivno učestvovalo u realizaciji ove ideje i pozvala sve mlade koji žele da dodatno prošire svoje znanje i vidike da im se priključe.

Nakon otvaranja uslijedio je i muzički program koji su pripremili predstavnici Omladinskog centra zajedno sa Pjevačkom grupom SPKD “Prosvjeta” Kneževo, a zatim i dodjela zahvalnica za nesebičnu podršku najzaslužnijim za realizaciju ovog projekta.

Na kraju programa predsjednica novoformiranog Omladinskog centra je poručila: “Družimo se i radujmo se u danima koji su pred nama, jer ovo su naši dani, ovo je naše vrijeme, ovo je naša budućnost!”

Otvaranju su prisustvovali predstavnici OKC-a i Volonterskog servisa RS, koji su podržali rad OC Magija.