Састанак с представницима министарстава

​Помоћница министра за омладину, Бранка Малешевић, разговарала је са представницима Мреже савјета ученика Републике Српске и Омладинског комуникативног центра о сарадњи са мРЕСУРС-ом и плану активности за наредни период.

На састанку, којем је присуствовао и шеф кабинета министра просвјете и културе, Новица Митровић, констатовано је да два министарства имају потписане меморандуме о сарадњи са мРЕСУРС-ом и ОКЦ-ом, на основу којих су реализовани бројни успјешни пројекти.

„Министарство породице, омладине и спорта од 2010.године  финансијски подржава рад мРЕСУРС-а и заиста смо задовољни чињеницом да смо код ових младих људи примјетили велики степен одговорности и спремности да самостално рјешавају све проблеме значајне за младе и да се боре за своје интересе“ – истакла је Малешевићева.

Извршни директор ОКЦ-а, Саша Марковић, изразио је задовољство што је ОКЦ добио подршку Министарства просвјете и културе за рад са представницима савјета ученика и да ће пружити пуну подршку раду мРЕСУРС-а.

На састанку је, између осталог, било ријечи о извјештају о раду мРЕСУРС-а у првом полугодишту 2017/2018 године и плану рада за друго полугодиште.